Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SuperFair viert eerste verjaardag met gratis appeltaarten

Toen SuperFair opende op 4 februari 2015 stonden mensen in de rij voor een gratis biologisch appeltaartje. Nu, een jaar na dato heeft de winkel een vaste klantenkring opgebouwd en is SuperFair een begrip in de wijk. Dat ondernemer Harrie Westra veel zelf in de winkel te vinden is heeft veel goeds gedaan bij omwoners. Harrie Westra: "We horen vaak dat mensen het prettig winkelen bij ons vinden, door de persoonlijke aandacht die we voor ze hebben en de prettige sfeer. Daarnaast hebben we het grootste aanbod in biologische producten in Utrecht en je ziet dat steeds meer vaste bio-kopers ons weten te vinden. Ook meer en meer bedrijven kiezen voor biologisch; zo bezorgen we de boodschappen bij 3 kinderdagverblijven in Utrecht aan huis." SuperFair viert haar 1-jarig bestaan vanaf aanstaande donderdag tot en met zondag met gratis appeltaartjes bij 20 euro aan boodschappen en met 8 aanbiedingen voor 1 euro.



Achtergrond

De eerste winkel van SuperFair is in februari 2015 geopend op de Biltstraat in Utrecht. SuperFair wil het anders doen en gezonde en biologische producten betaalbaar maken voor iedereen. In de winkel vindt men een uitgebreid assortiment vers brood, verse kaas en verse groente en fruit naast biologische kruidenierswaren. Ook heeft SuperFair biologische verzorgingsproducten en producten voor in en om het huis. SuperFair staat voor voordelig, biologisch, genieten.



Voor meer informatie:

SuperFair

Biltstraat 90-92
3572 BH Utrecht
030 2713606
info@superfair.nl
www.superfair.nl
Publicatiedatum: