Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GreenBalanZ introduceert 'Love Letter' op de BIOFACH

In aanloop naar Valentijn introduceert GreenBalanZ 'Love Letter', een nieuwe biologische Phalaenopsis Orchidee. De zachte rosé kleur en de prachtige bloemtekening maken deze biologische Phalaenopsis orchidee zo zoet als een goede liefdesbrief. Het noviteitenplein op de BIOFACH (10-13 februari in Neurenberg) vormt het podium van deze introductie.

Op jaarbasis worden er bij GreenBalanZ ruim 3 miljoen Phalaenopsis orchideeën gekweekt, verdeeld over 150 rassen. Momenteel is ruim vijf procent van de productie biologisch. Het biologische assortiment telt gemiddeld 6 rassen. De 'Love Letter' maakt het kleurenpallet compleet.


De Love Letter.

Met de productie van biologische Phalaenopsis orchideeën heeft GreenBalanZ een unieke positie veroverd binnen de internationale sierteeltsector. Het bedrijf mag zich als enige bloeiende kamerplantenteler in Nederland 'biologisch' noemen.
 
Voor meer informatie: www.greenbalanz.eu
Publicatiedatum: