Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio Right reinigingsproducten - nieuw en exclusief bij Natudis

De werking van Bio Right wc-reiniger, sanitairreiniger en ontstopper zijn volledig gebaseerd op micro-organismen, opgepikt in de natuur. De bacterie eet het vuil weg, geurloos en zonder mens of dier in gevaar te brengen. Deze benadering van schoonmaken is uniek, onderscheidend én duurzamer dan andere ook ecologische reinigers waarvan de werkzame stof chemie is of een doorontwikkeling daarop.

99,8% natuurlijke ingrediënten, 100% biologisch afbreekbaar

Naast bovengenoemde reinigers waarvan de werking gebaseerd is op micro-biologie in de puurste vorm, introduceert Bio Right ook een ontkalker, allesreiniger en afwasmiddel. De ontkalker bevat daarbij een melkzuur. De allesreiniger en afwasmiddel bestaan uit hernieuwbare ingrediënten van plantaardige oorsprong. Alle Bio Right producten zijn volledig veilig voor mens, dier en milieu en 100% biologisch afbreekbaar. Ze bevatten géén allergene parfumcomponenten, géén conserveringsmiddelen (behalve alcohol in het afwasmiddel en de allesreiniger), géén parabenen, géén vrije enzymen en er is geen gentechniek toegepast.



Biologisch

Bio Right draagt de claim biologisch. Het wachten is nu op een officiële certificering, naar aanleiding van specifieke wetgeving die nu in ontwikkeling is.

Over Bio Right

Bio Right is een merk van Karsten International. Gevestigd in Amsterdam en in 2006 opgericht door Peter Karsten tijdens zijn studie aan de Hogeschool van Alkmaar. In de filosofie van Karsten International speelt maatschappelijke verantwoordelijkheid een belangrijke rol. Karsten International wil haar steentje bijdragen aan het creëren van een gezondere en duurzamere toekomst voor volgende generaties en geeft hier met Bio Right heel concreet invulling aan. Een duurzame aanzet tot het veel minder belasten van het milieu, zodat de planeet ook voor de generaties na ons leefbaar blijft.

Voor meer informatie: www.karsten.nl, www.bioright.nl

Bent u klant van Natudis? Dan kunt u Bio Right reinigingsproducten nu met een introductiekorting bestellen. Klik hier, ga naar de webshop en log in. Ook zijn er flyers beschikbaar voor ondersteuning op de winkelvloer.

Nog geen klant van Natudis? Neem contact op met de afdeling Verkoop via 0341 464211 of verkoop@natudis.nl.
Publicatiedatum: