Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kaaswinkel Liefde & Ambacht opent in Citymall Almere

Liefhebbers van bijzondere kaas zijn vanaf nu in Citymall Almere aan het juiste adres. In de Foodpassage heeft kaaswinkel Liefde & Ambacht op 25 januari haar deuren geopend. Deze bijzondere winkel verkoopt een uitgebreide selectie Nederlandse, duurzaam geproduceerde kazen. De winkel in Almere is een primeur in de wijde regio.

Heerlijke én eerlijke kaas; dat is waar het bij Liefde & Ambacht om gaat. In de winkel vindt men dan ook kaas van bij voorkeur kleine kaasmakers, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ook verkoopt Liefde & Ambacht een aantal soorten biologische kazen. Deze kazen zijn eenvoudig te herkennen aan het groene icoontje dat op de houten bordjes staat. Alle streken in Nederland zijn vertegenwoordigd in het assortiment. Zo kan men er bijvoorbeeld terecht voor gekarameliseerde kazen uit Twente, kruidenkaas uit Giessenburg en boerenkaas uit Bergambacht. Ook de eigen regio is vertegenwoordigd. Liefde & Ambacht verkoopt onder andere een boerenkaas uit de Flevopolder.



Duurzaamheid

Liefde & Ambacht speelt in op de behoefte aan een betere wereld. Duurzame en kleinschalige productie, oog voor streekproducten, weidegang en bewust eten staan centraal. De kaasmakers worden zorgvuldig gekozen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de koeien die de melk voor de kaas leveren goed worden verzorgd. En door het directe contact met de boeren kunnen er ook eerlijke prijzen worden afgesproken.

Wesley Sorber, bedrijfsleider van Liefde & Ambacht: "Wij kijken er naar uit de eerste winkel in de regio Almere, en zelfs Flevoland te openen. We vinden het bijzonder om dit oude ambacht in zo'n relatief nieuw stuk Nederland te kunnen delen. En dat doen we graag op een persoonlijke manier. In onze winkel staat het contact met de klant centraal. We hebben bijvoorbeeld geen traditionele toonbank, maar lopen zelf rond in de winkel en laten klanten graag de diverse kazen proeven. We hopen veel bestaande en nieuwe kaasliefhebbers te kunnen verwelkomen."

Kaas met Liefde & Ambacht opent op Schippersgarage 25.



Citymall Almere

Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals MANGO, Pandora, ZARA, Rituals, Bever, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere met regelmatig drukbezochte evenementen.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl en via facebook.
Publicatiedatum: