Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Populariteit groene energie neemt toe

Nederlanders worden steeds milieubewuster en dat is terug te zien in het aantal huishoudens dat gebruik maakt van groene energie. Steeds meer mensen realiseren zich dat groene energie belangrijk is voor het behoud van onze aarde en de toekomst van onze kinderen. Onze maatschappij is nu grotendeels afhankelijk van fossiele brandstoffen, zoals olie, gas en kolen. Behalve dat ze schaars worden, brengen ze ook heel veel schade toe aan onze aarde en wordt het steeds duurder en moeilijker om ze te winnen.

Groene energie, ook wel duurzame of hernieuwbare energie genoemd, is een schone en dus milieuvriendelijke vorm van energie. Waar groene energie 10 jaar geleden bekend stond als dure energie, zit er tegenwoordig eigenlijk geen verschil meer in prijs tussen groene en grijze energie. De energiebronnen waarmee groene energie wordt opgewekt raken niet op en kunnen dus keer op keer gebruikt worden voor het winnen van energie. Denk hierbij aan windmolens. Door te kiezen voor groene energie draag je dus bij aan het milieu en de oplossing van de klimaatproblemen.

Ben je milieubewust en kies je voor groene energie? Op EnergieAanbiedingen.com kun je met behulp van overzichtelijke informatie zien welke leverancier van groene stroom het beste bij jou past. Maar let op: groene energie is niet altijd groen.




Publicatiedatum: