Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een echte 'blikvanger': biologische Prime Olive Oil

Met trots en enthousiasme stelt Olive Oil Company u voor aan één van de meest zuivere en smaakvolle biologische olijfoliën: Prime Olive Oil. Deze nieuwe biologisch gecertificeerde olijfolie is niet alleen zeer smaakvol maar ook buitengewoon zuiver van kwaliteit. Wie Conchita Dubbeld en Ruth van den Berg van Olive Oil Company reeds kent van Pure Olive Oil weet dan dat Prime ook iets bijzonders moet zijn.


Conchita Dubbeld en Ruth van den Berg.

Afkomst en olijfsoort

Prime Olive Oil is afkomstig uit Griekenland - Kreta alwaar volgens eeuwenoude traditie de meest zuivere olijfolie wordt geproduceerd. De olijven zijn handmatig geplukt en gesorteerd en na de oogst worden deze direct koud geperst. De olijfolie is ongefilterd en gemaakt van 100% Koroneiki olijven. Met een zuurgraad tussen 0,3% - 0,5% mogen ze de olijfolie subliem zuiver noemen.

O-Lijf!

Extra vergine olijfolie bevat vitamines, mineralen en antioxidanten en bevat van alle oliën de hoogste hoeveelheid onverzadigde vetzuren en die zijn het beste voor de gezondheid.

Veelzijdig te gebruiken

Het rookpunt is vastgesteld op 190°C. Dit betekent dat Prime zowel koud als warm te gebruiken is, met behoud van smaak en kwaliteit. (H)eerlijk gezond in salades en zeer smaakvol om in te bakken en braden.

Smaakprofiel:
  • Kleur: helder goud - groen.
  • Geur: fris grasachtig met verse olijven.
  • Smaak: zachte tonen van vers gemaaid gras, verse olijven, licht bitterzoet, en iets peperig.
  • Nasmaak: fris met lengte.

Prime is een smaakvolle begeleider die niet overheerst.


Ruth en Conchita met Paul Fagel.

Topchef Paul Fagel

De olijfolie is uitgebreid getest door chef-koks en fijnproevers en wordt aanbevolen door topchef Paul Fagel.

Blikvangers

Blikken Prime Olive Oil zijn te bestellen in 250ml en 500ml. Het materiaal van de verpakking is gerecycled en Bisfenol A (BPA) vrij.

Even voorstellen

Conchita en Ruth zijn de trotse eigenaren van Olive Oil Company, waar Pure en Prime onderdeel van zijn. Gedurende het jaar volgen ze samen de groei en bloei van de olijven en zijn aanwezig van pluk tot botteling. Ze kennen de boeren en de gaarden en houden toezicht op de kwaliteitscontrole. Persoonlijk contact, kwaliteit en service staan de Olive Oil Company zeer hoog in het vaandel. Met veel plezier komen de dames in een persoonlijk gesprek de olijfoliën.

Voor meer informatie:

Conchita Dubbeld & Ruth van den Berg
Olive Oil Company B.V.
06 27887711
06 23318164
info@oliveoilcompany.eu
www.oliveoilcompany.eu
Publicatiedatum: