Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SuperFair start samenwerking met Raad van Kinderen

Biologische supermarkt SuperFair uit Utrecht heeft de Raad van Kinderen ingesteld. De Raad van Kinderen is een initiatief van Missing Chapter Foundation, waarvan Prinses Laurentien oprichtster en directeur is en brengt de dialoog tot stand tussen kinderen en besluitvormers over actuele en maatschappelijke vraagstukken.


Marleen Birkhoff en Harrie Westra van SuperFair in gesprek met de Raad van Kinderen op De Vrije School Utrecht.

Frisse kijk

Harrie Westra van SuperFair: "Onze winkel is toekomstgericht en kinderen hebben bij uitstek een frisse kijk op de toekomst. Kinderen zijn eerlijk en compromisloos. Daar hebben we wat aan." De samenwerking ging vandaag van start op de Vrije School in Utrecht waar SuperFair een dilemma aan kinderen van groep 8 presenteerde. De samenwerking is aangegaan voor meerdere jaren en samen met de Raad van Kinderen zal SuperFair op zoek gaan naar bruikbare ideeën om biologisch en duurzaam consumeren beter bereikbaar te maken voor iedereen.



Achtergrond

De eerste winkel van SuperFair is in februari 2015 geopend op de Biltstraat in Utrecht. SuperFair wil het anders doen en gezonde en biologische producten bereikbaar maken voor iedereen. In de winkel vindt men een uitgebreid assortiment vers brood, verse kaas en verse groente en fruit naast biologische kruidenierswaren. Ook heeft SuperFair biologische verzorgingsproducten en producten voor in en om het huis. SuperFair staat voor voordelig, biologisch, genieten.



Voor meer informatie: www.superfair.nl
Publicatiedatum: