Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Traditionele Indonesische kruidendrank 'Fresshi'

Bunga Harapan, producent van een Biologische Natuurdrank 'Fresshi', is in 2014 opgericht door de heer en mevrouw Reulen en gevestigd in Tilburg. Met trots introduceren ze hun Biologische Natuurdrank. Deze biologische natuurdrank is op basis van diverse biologische ingrediënten, met onder andere Tamarinde (tamarindus indica), kurkuma (curcuma longa) en citroen samengesteld. Deze vrucht (tamarinde)/kruiden (kurkuma) komen oorspronkelijk uit Aziatische landen. Deze grondstoffen bevatten veel mineralen, vitaminen, versterken het immuunsysteem en brengt ook het lichaam in balans.

"De traditionele kruidendrank Tamarinde kurkuma was zeer bekend bij de Javaanse koninklijke familie uit Indonesië. Indonesië is een land dat rijk is aan traditionele kruidendranken, ze worden vandaag de dag nog steeds gebruikt. Natuurgeneeskundigen uit Aziatische landen zien kurkuma en tamarinde als krachtige helende kruiden. Omdat ze ook antioxidanten bevatten die goed zijn voor de botten en gewrichten en het heeft tevens anti-inflammatoire eigenschappen", vertelt Dina Reulen.

Deze natuurdrank geproduceerd met een missie, 'Back to Nature', wat betekent eten en drinken uit de natuur, gemaakt met eenvoudige en heerlijke ingrediënten, dus geen kunstmatige smaakstoffen, - kleur, -aroma of -conserveringsmiddelen, -gehydrogeneerde oliën, of -glucose-fructosestroop toegevoegd. Het is een pure natuurdrank heel verfrissend en bevat vele goede eigenschappen, met duurzame grondstoffen en biedt een positief effect aan het lichaam. Deze drank wordt in een moderne en hygiënische fabriek in Nederland geproduceerd, het is geschikt voor mannen, vrouwen en zeker ook voor sporters.

Het heeft de producent meer dan twee jaar gekost naar het zoeken van de juiste grondstoffen. Inmiddels heeft de producent het officiële Europese bio-certificaat gekregen. Uiteindelijk kon in november 2015 de eerste biologische natuurdrank (Tamarinde Kurkuma) met hun eigen merk 'Fresshi' (Fresh and Healthy) in Tilburg geproduceerd worden. Op dit moment organiseert de producent van 'Fresshi' elke dinsdag en vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur een gratis proeverij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bunga Harapan of u kunt langskomen tijdens gratis inloopproeverij.

Voor meer informatie:

Bunga Harapan
Herastraat 43–03
5047 TX Tilburg
Nederland
013 7501408
06 23289407
info@bungaharapan.nl
www.bungaharapan.nl
Publicatiedatum: