Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Keuze voor softwaretotaaloplossing

Geruisloze livegang voor 3Organics

3Oganics uit Lelystad is afgelopen week live gegaan met Freshng. Zij hebben gekozen voor de AGF totaaloplossing van RPO vanwege de gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide mogelijkheden die deze software hen biedt. In 2015 is 3Organics Nederland BV gestart. 3Organics is actief met het het importeren en distribueren van hoge kwaliteit biologische groente en fruit uit diverse landen, om ze vervolgens te distribueren in Europa en de Verenigde Staten. Dit uiteraard volgens de gestelde kwaliteitseisen. 3Organics Nederland is een dochterbedrijf van 3Organics Inc gevestigd in Philadelphia in de Verenigde Staten.

Om in de toekomst de werkzaamheden goed te laten stroomlijnen, is 3Organics op zoek gegaan naar software. Nadat 3Organics een demodag van Freshng had bijgewoond, zijn er diverse gesprekken gevoerd en al snel werd duidelijk dat 3Organics veel voordeel konden behalen door te gaan werken met de ERP oplossing van RPO. Door het werken met Freshng profiteren ze van een technologische voorsprong en integreren zij hun bedrijfsprocessen. Zodat zij zich goed kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Bij 3Organics zijn ze zeer tevreden over de software. "Freshng is geschikt voor het gebruik op zowel vaste als mobiele devices, waardoor we vanaf meerdere plekken en momenten onze werkzaamheden kunnen uitoefenen. Vooral voor onze markt waarin we te maken hebben met tijdsverschillen, heel prettig. Realtime inzicht en optimale afstemming van vraag en aanbod."

Bezoek één van de demodagen van RPO op 18 februari of 2 maart of neem contact op met RPO voor meer informatie:

RPO ICT Solutions
Rick Rebergen/Paul van der Es/Werner Kastelein
078 6818688
sales@rpo.nl
www.rpo.nl
Publicatiedatum: