Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt debuteert op BIOFACH

Van 10 tot en met 13 februari vindt de BIOFACH plaats in Neurenberg, Duitsland. Dit jaar zullen op de beurs ook de producten van Heerlijkheid Mariënwaerdt te vinden zijn. De biologische markt laat wereldwijd een gezonde ontwikkeling zien. Ook in Nederland lijkt het er op dat we in een stroomversnelling zitten. Met biologische marktaandelen van tussen de 4 en 8% in sommige Europese landen liggen ook buiten Nederland veel kansen voor Mariënwaerdt. Het landgoed is op dit moment al een actieve speler op de Duitse markt met een groot aandeel in biologische kaas.



Op de BIOFACH hoopt Mariënwaerdt de bestaande contacten te onderhouden. Ook biedt de beurs veel mogelijkheden op het gebied van nieuwe afzetmarkten. Heerlijkheid Mariënwaerdt maakt naast de kaas nog veel meer biologische producten die ook buiten Nederland veel waardering kunnen verwachten. Omdat op de BIOFACH de juiste mensen aanwezig zijn is het van belang dat Heerlijkheid Mariënwaerdt met het gehele assortiment op deze beurs aanwezig is zodat iedereen van de producten kan proeven.
Publicatiedatum: