Fotoreportage Bio-beurs
Diverse exposanten presenteerden nieuwe producten op de beurs. Bij Corn Candies hebben ze nu bijvoorbeeld ook glutenvrije zoute bio-drop met Keltisch zeezout in het assortiment. Bij De Jong Machines kon men de nieuwe eenbedsligwieder bewonderen. Ook konden bezoekers proeven van D-Tox Kombucha en informatie inwinnen over het nieuwe bio-aardappelmerk Pommily. Wessanen presenteerde de vernieuwde Tartex-lijn. En bij Noble House is de bio-kokosbloesemsuiker van Amanprana nu ook in sticks verkrijgbaar. Deze en andere introducties zijn terug te vinden in de fotoreportage.
Op het Foodplein liet Jonathan Karpathios vele bezoekers proeven van zijn laatste innovatie: De Bieterbal. Ook lijkt de populariteit van rabarber toe te nemen. Weerribben Zuivel introduceert namelijk aardbei-rabarber roomyoghurt en bij zowel 'sLandsBeste als Schulp kon men proeven van appel & rabarbersap. Een ander opvallend onderdeel van de beurs was het Pluimveeplein. Daar hadden alle leveranciers van pluimveeproducten zich verzameld en konden bezoekers kennismaken met de gehele biologische pluimveeketen.
Klik hier om de fotoreportage te bekijken.