Fotoreportage Bio-beurs 2016
Diverse exposanten presenteerden nieuwe producten op de beurs. Bij Corn Candies hebben ze nu bijvoorbeeld ook glutenvrije zoute bio-drop met Keltisch zeezout in het assortiment. Bij De Jong Machines kon men de nieuwe eenbedsligwieder bewonderen. Ook konden bezoekers proeven van D-Tox Kombucha en informatie inwinnen over het nieuwe bio-aardappelmerk Pommily. Wessanen presenteerde de vernieuwde Tartex-lijn. En bij Noble House is de bio-kokosbloesemsuiker van Amanprana nu ook in sticks verkrijgbaar. Deze en andere introducties zijn terug te vinden in de fotoreportage.
Op het Foodplein liet Jonathan Karpathios vele bezoekers proeven van zijn laatste innovatie: De Bieterbal. Ook lijkt de populariteit van rabarber toe te nemen. Weerribben Zuivel introduceert namelijk aardbei-rabarber roomyoghurt en bij zowel 'sLandsBeste als Schulp kon men proeven van appel & rabarbersap. Een ander opvallend onderdeel van de beurs was het Pluimveeplein. Daar hadden alle leveranciers van pluimveeproducten zich verzameld en konden bezoekers kennismaken met de gehele biologische pluimveeketen.
Klik hier om de fotoreportage te bekijken.
Bionext-directeur Bavo van den Idsert maakte bekend dat de de beurs iets meer dan 9.000 bezoekers heeft getrokken, waarmee het bezoekersaantal van vorig jaar overtroffen is (8.747 in 2015).
Klik hier om de fotoreportage van de Bio-beurs te bekijken.
Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl