Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bestuurslid Biohuis: Jaco Burgers

Op de ledenvergadering van het Biohuis, woensdag 20 januari, is Jaco Burgers door de leden gekozen tot bestuurslid van het Biohuis. Hiermee versterkt Biohuis haar bestuur met een extra bestuurslid.

Jaco Burgers is directeur van Erf B.V. een groot particulier biologisch bedrijf in Flevoland, ook met verwerking en afzet aan retailers. Jaco is bestuurder bij LTO Noord in de vakgroep biologische landbouw in het overleg LTO-plant. Jaco is sinds een aantal jaren de vertegenwoordiger van LTO Noord in de Bioraad, het adviesorgaan van het Biohuis. Hij is ook actief in de discussie met Global GAP over aangescherpte bemestingsregels.

Het Biohuis-bestuur had behoefte aan versterking. Het aantal activiteiten en vertegenwoordigingen neemt toe en daarmee het werk voor het bestuur. De procedure van werving en selectie van bestuursleden wordt uitgevoerd door de Bioraad. De Bioraad heeft Jaco Burgers voorgedragen aan de ALV en de leden hebben met deze voordracht ingestemd. Hiermee is een wens van het Biohuis-bestuur ingevuld en kan het bestuur versterkt 2016 in.

Het Biohuis is een vereniging van, voor en door biologische boeren en tuinders. Veel van het uitvoerend werk vindt plaats door ketenorganisatie Bionext. Veertien verenigingen van biologische tuinders vormen de dragende organisaties van het Biohuis. Meer informatie is te vinden op www.biohuis.org.



Publicatiedatum: