Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruitwaterflessen: duurzaam en gezond

Tholen – Geen frisdrank met veel toegevoegde suiker en geen wegwerpflesjes meer. Toen Elma Smeets een artikel zag over herbruikbare flesjes voor fruitwater, was ze direct enthousiast. Dat niet alleen: ze was na een reorganisatie op zoek naar een goed product om zelf mee te gaan ondernemen. Nu heeft ze haar eigen webshop en wil ze de herbruikbare, glazen drinkflessen bij iedereen aan de man brengen. De eerste klanten voor de komkommerwaterfles (genaamd Wherever Water Cucumber) komen natuurlijk uit de AGF-sector.



"Na een reorganisatie in 2014 ben ik mijn baan kwijtgeraakt en heb ik besloten voor mezelf te beginnen. Ik wilde aan de slag met een gezond, duurzaam product dat ook nog milieubewust is. Op AGF.nl zag ik toen een artikel dat precies in dit straatje past", vertelt Elma, verwijzend naar een artikel over komkommerwater en flessen om dit in te maken. "Ik ben de leverancier gaan zoeken en ben nu exclusief distributeur van de hydrate collection van Full Circle. Na de zomer kreeg ik de eerste levering binnen."


 
In haar webwinkel verkoopt Elma nu niet alleen de komkommerfles, maar veel verschillende flessen om zelf groente- of fruitwater te maken, verse thee of gewoon voor water uit de kraan. "Het is een mooi en eerlijk product. Het komt van een Amerikaanse fabrikant, die over het hele productieproces heeft nagedacht van de grondstoffen aan toe. Je gaat de wegwerpcultuur tegen doordat de glazen flessen herbruikbaar zijn en stimuleert groente- en fruitgebruik."
 

De hele flessen-range

Elma eigen favoriete combi is het water met een gespiraliseerde komkommer. "De smaak blijft verrassen en dit heeft echt de potentie om een klassieker te worden. Het is fris en gezond en je kunt er eindeloos op variëren: met een basilicumblaadjes, of met wat fruit." Ook in haar eigen omgeving ziet Elma de flessen aanslaan. "In plaats van frisdrank nemen mensen thee mee naar het werk, of water met citroen, en limoen of komkommer. Mensen die ze gebruiken zijn enorm enthousiast." Maar de consument is niet haar uiteindelijke doelgroep. Dat is de zakelijke markt: B2B, naar winkels of als relatiegeschenk. "Ik ben nu aan het testen welk product aanslaat, hoe mensen het gebruiken. Met die kennis kan ik de zakelijke markt beter bedienen." Ook dat lukt inmiddels: de eerste order is binnen. En die komt, hoe kan het ook anders met flessen voor komkommerwater, van Kompany.

Voor meer informatie:

Elma Smeets
06 18145568
info@fullcirclehome.nl
www.fullcirclehome.nl
Publicatiedatum: