Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pure cadeautjes voor baby's en moeders

Petit&Jolie introduceert gift sets

Petit&Jolie presenteert op de Bio-beurs te Zwolle twee nieuwe cadeausets: voor baby's en voor moeders. Daarin zitten kleine flacons met al het goede van de natuurlijke
verzorgingslijn in een vrolijke verpakking. Hiermee komt Petit&Jolie tegemoet aan de vraag van veel klanten om de producten cadeau te kunnen doen. Aan een nieuw geboren baby, aan een zwangere vriendin, of aan zichzelf.

In februari 2016 zal Petit&Jolie de Baby Gift Set introduceren. Deze fijne set met producten bevat de Baby Haar&Body Shampoo, de Baby Billencrème en de Baby Bodylotion. Alle drie in een flacon van 50 milliliter. Handig voor op reis en een ideaal kraamcadeau. De producten kenmerken zich door een hun milde werking en de frisse geur (prijs 9,99 euro).



De tweede set die Petit&Jolie introduceert is speciaal voor zwangere vrouwen en moeders: de Mama Gift Set. Dit vrolijke duo bestaat uit een Anti Striae Olie (flacon van 100 milliliter) en daarbij een biologisch geteelde Herbal Tea to Enjoy (van 50 gram). Een fijn cadeau voor een zwangere vriendin. Of voor jezelf (prijs 14,99 euro). Alle producten van Petit&Jolie zijn puur natuur en 100% van natuurlijke oorsprong. Petit&Jolie staat voor natuurlijke verzorgingsproducten voor baby's en kinderen. De verzorgingslijn van Petit&Jolie is sinds twee jaar op Nederlands markt en is bezig aan een opmars in Europa. De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid van kinderen.

Alle producten zijn BDIH gecertificeerd. De natuurlijke verzorgingsproducten van Petit&Jolie bevatten geen parabenen, siliconen en synthetische ingrediënten en zijn goed voor de kwetsbare huid van de baby maar ook zeker voor de natuur. Petit&Jolie is voor baby's, kinderen en ouders die kunnen genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Wat puur is wil je puur houden.

Voor meer informatie:

Petit&Jolie B.V.
Catharijnesingel 90
3511 GR Utrecht
info@petitetjolie.nl
www.petitetjolie.com