Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Verwachten vooral veel vragen over de grondstoffenmarkt"

Reudink met (ver)nieuw(d) voer op Bio-beurs

Tholen - Ook Reudink staat 20 en 21 januari weer op de Bio-beurs in Zwolle. Wat verwacht Achim Tijkorte, productmanager bij Reudink, van de beurs? "Ik verwacht dat er vooral veel vragen gesteld gaan worden over hoe de grondstofmarkten zich verder ontwikkelen en met name de eiwitrijke grondstoffen. Hier hebben we de afgelopen tijd al de nodige vragen van boeren over gekregen en ook in een studieclub avond toegelicht. Ook sluiten we ons als diervoederproducent aan bij het convenant Solidair met soja, waarin aanvullende eisen worden gesteld aan soja van ver die verwerkt wordt tot biologisch pluimveevoer", aldus Achim. De ondertekening van het convenant zal op 21 januari om 16:00 uur plaatsvinden op het Pluimveeplein van de Bio-beurs.


Reudink op de Bio-beurs 2015. Links Herman Bunte, rechts Achim Tijkorte in gesprek met wat geïnteresseerde bio-varkenshouders.

Achim benadrukt dat Reudink vooral op de beurs staat om de relaties met de afnemers te onderhouden en met potentiële klanten in contact te komen. Men kan op de beurs ook profiteren van een speciale actie, vertelt hij: "We hebben een actie met onze nieuwe kalverkorrel. Klanten die minimaal een ton bestellen, krijgen hier een speciale voerbak ter waarde van 150 euro bij cadeau."

Reudink heeft de afgelopen tijd ook vernieuwingen doorgevoerd. "We hebben een nieuwe reeks extra veilige biologisch legpluimveevoeders geïntroduceerd. Ook hebben we nieuw biologisch biggenvoer ontwikkeld. De boer kan voor het spenen al beginnen met dit voer en het blijven voeren tot twee weken nadat hij stopt met spenen. De reacties hierop zijn goed. Zo geven de boeren aan hierdoor minder problemen te zien met E.coli en diarree. Al deze nieuwe ontwikkelingen hebben we de afgelopen maanden al naar onze afnemers gecommuniceerd."

Voor meer informatie: 06 51551669, achim.tijkorte@reudink-bio.eu, www.reudink-bio.eu