Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Betrouwbaar Bio in 2016: workshops op de Bio-beurs

Gaat u naar de Bio-beurs? Neem dan deel aan de door Skal georganiseerde workshops over Betrouwbaar Bio in 2016. Directeur Margreet van Brakel zal ingaan op hoe Skal zich in 2016 inzet om de betrouwbaarheid van de bio-sector te waarborgen via effectief toezicht. In de workshop geven medewerkers van Skal uitleg over hoe bio-bedrijven afwijkingen kunnen voorkomen en bestaande afwijkingen kunnen sluiten. Skal verzorgt deze workshops in samenwerking met sectororganisatie Bionext. De workshops maken deel uit van de Bionext-colleges. Deelnemers krijgen nuttige aanwijzingen, waardoor ze bij een volgende Skal-inspectie zo goed mogelijk aan de vereisten kunnen voldoen.

Aanleiding

Er zijn in 2014 en 2015 veel afwijkingen geconstateerd, meer dan in voorgaande jaren. Ook het percentage herhaalde afwijkingen was hoog. De biologische sector wil graag het aantal afwijkingen omlaag brengen. Daarmee gaat de kwaliteit van de bedrijven omhoog. Vanuit die gezamenlijke behoefte en de verantwoordelijkheid die de bedrijven in de sector nemen, organiseren Bionext en Skal samen deze workshops.

De workshops

Woensdag 20 januari 15:15 Meerhal A. Doelgroep: verwerking, handel, import en opslagbedrijven.
Donderdag 21 januari 13.00 Meerhal C. Doelgroep: landbouwbedrijven.

Publicatiedatum: