Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Udea introduceert Demeter conserven

In navolging van de biologisch dynamische vruchten- en groentesappen, introduceert Udea nu biologisch dynamische conserven. De biologisch dynamische conserven zijn er in negen soorten; doperwten, kikkererwten, rode kool, rode bieten, zoete maïs, witte bonen, tuinbonen, linzen en appelpuree. Met deze conserven kan iedereen biologisch dynamisch genieten.


Demeter is het keurmerk van de biologische dynamische landbouw en verwerking. Biologisch betekent zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen geteeld. Zonder toevoegingen van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Dynamisch gaat een stap verder: alles hangt met elkaar samen. De levende bodem, de planten vol levenskracht, het vee dat naar zijn aard wordt gehouden en de natuurlijke omgeving van de mens zelf. Zo wachten Demeter-boeren meestal zes tot acht jaar voor zij dezelfde gewassen op hetzelfde stuk grond telen. Een ruime vruchtwisseling noemen zij dat. Ook voeden zij de bodem met mest en compost van het eigen bedrijf. Mest van eigen koeien, of uit samenwerking met collega. Zo wordt het bedrijfseigen karakter versterkt. En daarmee het karakter van de producten die worden voorgebracht.

De conserven zijn bestelbaar bij Udea: www.udea.nl.

Neem voor meer informatie contact op met de verkoopafdeling van Udea: 0413-256700.

Publicatiedatum: