Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische oliën en dressings van Cauvin op de Nederlandse markt

Cauvin Oils, de Franse marktleider in speciale oliën, introduceert haar producten op 20 en 21 januari op de Bio-beurs in Zwolle. De oliën van Cauvin genieten reeds bekendheid in de professionele keuken, maar zijn nu ook beschikbaar voor hobbykoks en iedereen die smaak weet te waarderen. Vanwege hun specifieke eigenschappen kent het assortiment maar liefst 40 verschillende soorten en 6 categorieën. Kwaliteit, smaak, voedingswaarde en waar de olie voor gebruikt wordt bepalen immers de keus. Met de categorie 'Discovery oils' geeft Cauvin aan constant op zoek te zijn naar nieuwe en bijzondere smaken. Zo werd vorig jaar de Virgin Macadamia Oil geproduceerd. Hiervoor worden natuurlijk uitsluitend de allerbeste macadamia noten uit Australië gebruikt. Aan het bio-assortiment 'Organic oils' worden steeds meer smaken toegevoegd. De Organic Chili Oil voor pizza, pasta en barbecue is inmiddels een klassieker.



Natuurlijk ontbreken de azijnen en vinaigrettes niet in het bio-assortiment. De dressings zijn er op basis van druiven, appels, olijfolie, balsamico en wijnen. Laat u verrassen en kijk op de website voor het uitgebreide overzicht.

Hoe kies je de juiste olie?

Plantaardige oliën zijn een essentiële energiebron voor het lichaam en de gezondheid. Ze bevatten belangrijke vetzuren en vitamines. Elke soort heeft haar eigen specifieke eigenschappen en smaak. Om u te helpen bij uw keus welke olie u het beste waarvoor kunt gebruiken, staat op www.huilecauvin.com onder het tabblad 'oil and nutricion' een handig overzicht en kijk ook eens naar de recepten.



Over Cauvin Oils

Sinds haar oprichting in 1930 heeft Cauvin Oils zich toegelegd op de productie van olijfolie. Dankzij haar specialisatie, constante kwaliteit voedingswaarde en diversiteit in soorten, smaken en gebruik heeft ze haar internationale reputatie gevestigd met een assortiment van: olijfolie, biologische olie, bio-azijnen en vinaigrettes en bijzondere oliën zoals sesam, argan, hazelnoot, macadamia en lijnzaad. Op huilecauvin.com vindt u uitgebreide informatie over het assortiment, de voedingswaarden, hulp bij het kiezen van een olie en inspirerende recepten.



Waar verkrijgbaar

Cauvin Oils wordt in Nederland vertegenwoordigd door VegaMania Trading Company BV en is via e-mail bereikbaar op sales@vegamania.nl.

Bezoek VegaMania Trading Company op de Bio-beurs (stand M op het Foodplein).
Publicatiedatum: