Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Open deel ALV Biohuis over faire prijzen

ALV Biohuis op 20 januari bij begin Bio-beurs

De Algemene Leden Vergadering van Biohuis is op woensdag 20 januari en gaat vooraf aan de opening van de Bio-beurs. De formele ALV met een huishoudelijk deel is alleen toegankelijk voor leden en duurt van 10:30 tot 11:45 uur. Leden krijgen de vergaderstukken na hun aanmelding per email.

Na afloop van het formele deel van de Biohuis ALV en een korte pauze, start om 12:00 uur het open gedeelte. Dat is voor iedereen toegankelijk. Bestuurslid Kees van Zelderen spreekt dan met Felix Prinz zu Löwenstein over ‘faire prijzen’. Felix Prinz zu Löwenstein is voorzitter van Naturland en boegbeeld van de Duitse biologische boeren. Voor vertaling wordt gezorgd. Voor dit open deel hoeft men zich niet aan te melden. Dit gedeelte duurt van 12:00 tot 13:00. Daarna kan men meedoen met een gezamenlijke lunch in het restaurant (voor eigen rekening).

De biologische sector heeft een gezamenlijke stand op de Bio-Beurs. In Stand D 186 staan bestuursleden van de boeren (Biohuis), de verwerkers (VBP), de winkeliersvereniging en medewerkers van Bionext en Stichting Eko. Ook zullen er regelmatig vertegenwoordigers van de bij aangesloten sectororganisaties te vinden zijn. Alle leden van deze organisaties – en zij die het willen worden – zijn welkom om de Biohuis/Bionext stand te gebruiken als trefpunt voor hun contacten. Kom gerust langs voor een praatje, een kop koffie of een hapje en een drankje – of om even uit te rusten van het slenteren over de beurs.

Publicatiedatum: