Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Superfoodies krijgt een nieuw 'jasje'

De biologische rawfood ontbijtproducten van Superfoodies krijgen vanaf februari een nieuw 'jasje'. De lijn bestaat uit drie verschillende smaken raw Granola en drie verschillende Chia Breakfast mixen.

Met de kant-en-klare raw food ontbijtproducten van Superfoodies kan men in een handomdraai het ontbijt op tafel zetten. Na dit ontbijt hebben ze meteen een groot deel van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen. Dit komt door te toevoeging van voeding met een buitengewoon hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen (inclusief antioxidanten of vitamines) ook wel 'superfoods' genoemd.

Granola

Superfoodies biedt onder andere een raw granola de basis bestaat uit op lage temperatuur gedroogde en verwerkte granola, met voorgeweekte noten, zaden, en diverse superfoods. Als graan zijn alleen nog havervlokken toegevoegd, dus geen vulmiddelen of andere toevoegingen. Omdat de ingrediënten niet boven de 40 C verhit zijn ('raw'), blijven de enzymen die van nature in planten aanwezig zijn behouden en daardoor kan je lichaam de vitaminen en mineralen beter opnemen. Met wat kefir, (amandel)melk of (kokos)yoghurt heb je zo snel een voedzaam en lekker ontbijt.



Verkrijgbaar in 3 smaken:
  • Chocolade, met cacaonibs en maca. Goed voor 4.5 gram vezels.
  • Fruit, met goji bessen en açai. Goed voor 45mg vitamine C.
  • Kokos, met spirulina en kelp. Goed voor 0.23 mg jodium.
Porties per verpakking: 6 – 7 Prijs per portie: € 0,78


Chia Breakfast mix

De kant-en klare raw food Chia Breakfast mix is ook verkrijgbaar in 3 verschillende smaken. Door biologische chiazaden vanuit Zuid-Amerika te mixen met de beste biologische havervlokken en kokos heeft Superfoodies een compleet superfood ontbijt ontwikkeld voor slechts 0,78 euro per portie. Superfoodies Chia ontbijtmix is de eerste in zijn soort in Nederland. Waanzinnig van smaak en zeer gemakkelijk.



Chiazaden zijn briljant om omega 3 & omega 6 in het lichaam in balans te krijgen. De recepten bestaan uit een mix van chiazaden en havervlokken en kokos aangevuld met superfoods zoals gojibessen, incabessen, cacao en bananenpoeder om een heerlijke ontbijtmix te bereiden. Meng de ontbijtmix met water voor een ‘natuurlijk’ romige pap of voeg een zuivelvrij product toe, zoals bijvoorbeeld amandelmelk, voor extra 'luxe'. Laat de mix minimaal 5 minuten staan.

Verkrijgbaar in 3 smaken:
  • Chocolade (met cacao en vanille)
  • Ananas (met ananas en amandelen)
  • Bessen (met gojibessen en incabessen)

Porties per verpakking: 6–7. Prijs per portie: 0,78 euro
.

U kunt een sneak preview krijgen tijdens de Bio-beurs in Zwolle, waar Superfoodies ook aanwezig is (stand C156).

Voor meer informatie: stefanie@superfoodies.com, www.superfoodies.com
Publicatiedatum: