Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SAB lanceert broodlijn Vol Smaak; ook voor thuis

Vol Smaak is de nieuwe productformule waarmee bedrijfscateraar SAB Catering eerlijke en ambachtelijke versproducten 'vol smaak' aanbiedt in haar ruim 235 bedrijfsrestaurants. Vol Smaak brengt horecabeleving in het bedrijfsrestaurant: meer afwisseling, verrassing en bereiding op locatie.

Broodlijn Vol Smaak

De eerste productgroep, die landelijk wordt geïntroduceerd, is brood. De basis van elke lunch. Met het luxe en biologische broodassortiment Vol Smaak, dat op locatie wordt afgebakken, maakt SAB een kwaliteitsslag passend bij de lunchgast anno nu. Dagelijks genieten lunchgasten van de geur van vers gebakken authentieke broden vol granen en eerlijke grondstoffen in het restaurant of gewoon thuis. De extra service van Vol Smaak: bestellen voor thuis, maakt het mogelijk dat ook de gezinsleden kunnen meegenieten.



Judith Veerman, productmanager SAB: "De beste manier om een product als brood te beoordelen is natuurlijk door het zelf te proeven. Wij doen dit door onze opdrachtgevers en cateringteams een goodiebag aan te bieden met daarin een variatie aan broden om thuis af te bakken. De reacties op de eerste ruim vijftig locaties zijn ongekend enthousiast." Op de vraag of het volledige Vol Smaak-assortiment biologisch is, zegt ze: "Niet alle broden zijn volledig biologisch. Het grootste deel van het assortiment is volledig biologisch.

Eerlijker, gezonder en duurzamer

De broden uit de broodlijn Vol Smaak worden handgemaakt en zijn ontwikkeld door meester Boulanger Hiljo Hillebrand. De receptuur voor alle broden heeft als basis het gebruik van eerlijke grondstoffen. Bovendien is de herkomst van alle ingrediënten in het brood bekend. Granen, zaden en (zuid)vruchten. Alleen zo kan er gegarandeerd worden dat de producten van Vol Smaak geen kunstmatige geur- en smaakstoffen bevatten. De innovatieve verpakking, houdbaarheid en korte afbaktijd, zorgen ervoor dat de cateringteams in de bedrijfsrestaurants snel kunnen schakelen en veel variatie kunnen bieden.

Landelijke introductie

De nieuwe broodlijn Vol Smaak, met ook een eigen lijn van handgemaakte presentatiematerialen, wordt op dit moment op alle SAB-locaties gefaseerd geïntroduceerd. Na de landelijke introductie dit jaar van de broodlijn Vol Smaak volgen ook de andere verscategorieën, met als eerste de productgroep hartig beleg.

Voor meer informatie: www.sabcatering.nl
Publicatiedatum: