Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hebben ook een nieuwe jalapeño kruidenkaas"

Bastiaansen introduceert 3 varianten kruidenbrie

Tholen - Bastiaansen Bio Kaas introduceert biologische brie, met drie verschillende kruidenmengsels. "De naturel brie hebben we al een aantal jaren. We laten op de Bio-beurs proeven van onze nieuwe producten. Het gaat om brie met een Italiaans kruidenmengsel, een variant met honing-klaver en brie met wilde knoflooksmaak. De laatste stond eigenlijk niet in de planning, maar was zo lekker dat we toch besloten hebben om hem te introduceren", vertelt Marja Bastiaansen.


De brie met Italiaanse kruiden.

Ze geeft aan dat Bastiaansen voor de productontwikkeling de situatie op de kaasmarkt goed in de gaten houdt. "We merken dat er weinig brie met een toevoeging op de biologische markt verkrijgbaar is. Daarom zijn wij hier mee aan de slag gegaan."


De honing-klaverbrie.

De samenwerking van DeJong Cheese in Alphen biedt Bastiaansen extra mogelijkheden, zo geeft Marja aan. "Zij produceren deze nieuwe varianten brie voor ons." Ook op de BIOFACH in Neurenberg zal men van de nieuwe producten kunnen proeven. De brie is niet de enige toevoeging aan het assortiment van Bastiaansen. Marja: "We introduceren ook een nieuwe jalapeño kruidenkaas. Dit is een wat pittige kaas. Kaas met chili- of sambalsmaak zie je al heel vaak, daarom hebben wij voor de jalapeño gekozen."


Brie met wilde knoflooksmaak.

Voor meer informatie:

Marja Bastiaansen
Bio Kaas
Aardstraat 31
5124 RW Molenschot
0161 432357
m.bastiaansen@bastiaansen-bio.com
www.bastiaansen-bio.com