Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio op de Horecava

Tholen - Van 11 tot 14 januari kwam gastvrij Nederland samen op de Horecava in de RAI Amsterdam. In die vier dagen verwelkomde de horecabeurs zo'n 63.000 bezoekers. Naast de frituurwalmen en de liters bier presenteerde GreenAge op de beurs een compleet nieuwe lijn voor de Horeca & foodservice, kon men proeven van biologisch brood en biologische drankjes. De standhouders spraken van een goede opkomst en een goede kans om het netwerk te updaten, uit te breiden en gasten kennis te laten maken met zowel het bestaande assortiment en de nieuwste producten.Hieronder een overzicht van biologisch op de Horecava 2016.


GreenAge stond met een kraam bij Bidvest Deli XL B.V. Horeca-ondernemers konden volgens Deli XL bij GreenAge terecht voor de 'biologische basis'.


GreenAge introduceerde op de Horecava een complete lijn voor de Horeca & foodservice. "Het is megadruk geweest in onze marktkraam", vertelt Sascha de Lint van GreenAge. Meer informatie over de nieuwe lijn in dit Biojournaal-artikel.


Stijn Spierings en Rick van Schaik vieren dit jaar het 125-jarig bestaan van bakkerij Carl Siegert.


De stand van JetDrinks viel vooral op vanwege de duurzame uitstraling. Hier kon men meer informatie verkrijgen over de biologische producten uit het assortiment.


Liesbeth van Eijden van 2Food presenteerde diverse biologische drankjes, waaronder Bionade.


Speciaal voor de foto gooide Rogier Snoeks biologische snacks in het frituur bij de stand van Royaan.


Pepijn Seegers en Lisa scheppen biologische Boerderijs.


Ilse Boers voorziet gasten van biologische tapenade en pesto van Extract B.V (LeQrs).


Amigos International had onder meer biologische chocolade bij om te laten proeven.


De Kweker met onder andere culinair adviseur Jaap Sloof en Misha van Gool van Vroegop Windig.


Roel Sweris en Henk van Hamersveld van Eicom zijn de eerste in Nederland die biologische eiproducten importeren, rechtstreeks uit Denemarken.


De biologische soepen van De JongBio.


Emile Vos presenteert biologische kaas van Beemster.


Jens Baan en Michel Lank van Koppert Cress laten zien hoe je koken tot een kunst verheft met cressen.


Schulp Vruchtensappen met Elger Wiersma, Joost van Muiswinkel.


Odenwald Organic Bakery: Dico Jansen en crew.


Hein Moors van Mocca D'Or laat de stand van Earth zien. Onder dit merk verkoopt het koffiemerk biologische thee, koffie, koffiemelk en suiker.


Flevo Sap met Alex Poortinga en Marcel Zuidema.


Van Gelder met biologische teler Nick Sinke.


Fruity Line met Ellen Arts en Kees Kranendonk.

Publicatiedatum: