Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Workshop Slim bezorgen, innovaties voor thuisbezorgen van versproducten

Hoe vers bezorgen als de klant niet thuis is?

Speciaal voor (toekomstige) webwinkeliers is op de Bio-beurs de workshop Slim bezorgen, innovaties voor thuisbezorgen van versproducten op 21 januari van 10:30-11:30 in Meerhal D.

Steeds meer consumenten kopen hun biologisch voedsel online. Hoe bezorg je bestellingen op een efficiënte, goedkope en liefst duurzame wijze, waarbij de kwaliteit van het product goed blijft als de klant niet thuis is? Vier studenten van Hogeschool Windesheim presenteren de beste ontwerpen. Van met stro geïsoleerde postpakketjes, in de grond verzonken bezorgsystemen met toegangspas tot koele fietstassen en een hippe App. Online verkopers geven daarbij tips en tricks vanuit de praktijk. Laat je inspireren door het nieuwe verkopen. In deze workshop maak je kennis met de studenten van Windesheim en hun docent Peter van de Graaf en hoor je de ervaringen van Lisa Koster-Restaurant KOST. Iris van de Graaf, Stichting Van Eigen Erf en ondernemer in online marktplaats Locafora, begeleidt de workshop.


Leer over slim bezorgen van Lisa Koster en over productinnovaties van studenten van Hogeschool Windesheim. Foto: Locafora.

Bio-beurs 2016 is geopend woensdag 20 januari van 11:00 uur tot 21:00 uur en donderdag 21 januari van 10:00 uur tot 19:00 uur. Nadere informatie over de activiteiten op en rondom het Streekplein op Bio-beurs 2016 op deze pagina.

Het streekplein is een samenwerking van SPN, Van Eigen Erf en het Netwerk Biologische InfoCentra en Land & Co. Het Streekplein is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.
Publicatiedatum: