Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Scheria sluit aan op Pluimveeplein Bio-beurs

Op het Pluimveeplein op de Bio-beurs moet natuurlijk ook Scheria van de partij zijn. Met al ruim 91 jaar ervaring is Scheria uit Stompwijk de voorloper van alle biologische producten en één van de grootste leveranciers van kip, kalkoen & wild producten.

Ook in uw winkel kan de biologische Polderhoen kip natuurlijk niet ontbreken. De biologische Polderhoen wordt grootgebracht in de Flevopolder met speciaal biologisch voer. De dieren hebben alle ruimte op te groeien in hun eigen tempo in natuurlijke leefomgeving. De Polderhoen is een speciaal ras, namelijk het Hubbard ras. Daardoor hebben deze polderhoenders stevig vlees en een ouderwets fijne smaak. Dus gegarandeerd een biologische scharrelkip die met de grootst mogelijke zorg voor het milieu en diervriendelijk heeft geleefd.



Bij Scheria is alles mogelijk van bulk tot voorverpakt bekijk de mogelijkheden zelf op het Pluimveeplein op de Bio-beurs. Tot 20 en 21 januari!



Voor meer informatie:

Scheria
Stompwijkseweg 66
2266 GH Stompwijk
www.polderhoen.nl
www.scheria.nl
Publicatiedatum: