Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Voorbeeld voor ondernemers die voor zelfstandige winkel gaan"

Bio bij Jansen geopend in Leeuwarden

Tholen - Vandaag (14 januari) opent natuurvoedingswinkel Bio bij Jansen in Leeuwarden. Greet Jansen runt de winkel op de Verlengde Schans. In de winkel is een uitgebreid assortiment biologische producten verkrijgbaar die, waar mogelijk, uit de regio worden betrokken. Bio bij Jansen is een zelfstandige winkel en altijd op zoek naar een assortiment dat bij de klant past.



De Zaai-Ster is nauw betrokken geweest bij de invulling van het assortiment, zo geeft Pleunie Baarveld aan. "We hebben het hele jaar door contact met Greet gehad en de afgelopen week hebben wij heel het versschap voor haar ingericht." Greet is al jaren bekend met De Zaai-Ster en al in een vroeg stadium is onze samenwerking tot stand gekomen. "We vinden het mooi dat ze het aandurft om een zelfstandige winkel te openen. Greet is een energieke, krachtige vrouw en wij zijn er dan ook van overtuigd dat dit winkelconcept gaat slagen. Ze heeft een hele duidelijke visie en is in staat om buiten de gebaande paden te denken. Samen met haar inhoudelijke kennis maakt dat er een hele sterke basis is voor een prachtige winkel.”



Pleunie vertelt dat Greet vooral heel erg uitkeek naar de openingsdag en het openingsfeestje dat gisterenavond (13 januari) gehouden is. "Ze is er eigenlijk super relaxt onder. Dat is fijn om te zien. We zien Bio bij Jansen als een goed voorbeeld voor ondernemers die in de toekomst ook een zelfstandige natuurvoedingswinkel willen openen."



Bijzonder pand

De winkel is gevestigd in een pand dat al een hele geschiedenis heeft. Het is ooit gebouwd als loods voor een vervoersbedrijf en daarna is het omgebouwd tot een apotheek. En nu is er weer een andere bestemming gevonden: een eigentijdse biologische speciaalzaak. Beide vorige bestemmingen zijn terug te vinden in de huidige staat. Aan de voorkant zijn een paar elementen van de apotheek terug te vinden (de vide, de entree) en achterin is nog iets van de voormalige loods terug te vinden.

Voor meer informatie: www.biobijjansen.nl