Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Vegabox brengt liefde in de keuken

Na het overweldigende succes van de kerstbox komen de heren van De Vegabox nu met hun tweede specialbox; De Valentijnsbox. De box bevat alle ingrediƫnten om er een onvergetelijke en romantische avond van te maken. Wat is er romantischer dan zelf een overheerlijk driegangendiner voor je grote liefde te bereiden? De mannen achter De Vegabox, Mario Bosveld en Remco Peters, lanceerden afgelopen feestdagen met veel succes de kerstbox. "We mochten veel kerstboxen versturen naar onze vaste klanten, maar ook naar nieuwe klanten die op deze manier kennis met onze boxen maakten", aldus Mario. Voor de heren een groot succes en reden om verder te kijken naar de mogelijkheden voor een 'specialbox' zoals de ondernemers het noemen. "Voor Valentijnsdag hebben wij een romantisch 3-gangen diner samen gesteld, compleet met rozenblaadjes en kaarsen", vertelt Remco.


Carpaccio van rode biet.

"We hebben er rekening mee gehouden dat je vooral van elkaar wilt genieten op Valentijnsdag en niet de hele middag in de keuken wilt staan, het hele menu is in 1 uur te bereiden", weet Remco. De mannen hebben geprobeerd om liefde en romantiek uit te stralen in de samengestelde gangen. Peters: "We beginnen met een carpaccio van rode biet met amandelschaafsel, citroen, rucola en verse munt. We vervolgen met een lasagne als hoofdgerecht, gemaakt van aubergine, tomaten, noten, sjalot en een samengestelde kruidenmix." Mario vervolgt: "Voor het nagerecht kan het niet anders dan chocolade zijn. Een chocolademousse bereidt met banaan en avocado, vanillestokje, noten en verse munt." De heren leveren de box compleet met kaarsen, die zorgvuldig geselecteerd zijn en volledig vegan zijn en ook ontbreken de rozenblaadjes niet. De Valentijnsbox is vanaf nu tot maandag 8 februari te bestellen op www.devegabox.nl en wordt geleverd op vrijdag 12 februari.


Links aubergine lasagne, rechts chocolademousse van avocado en banaan.

Voor meer informatie: info@devegabox.nl en www.devegabox.nl
Publicatiedatum: