Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wessanen Benelux presenteert de vernieuwde Tartex op Bio-beurs

Op de Bio-beurs (20 en 21 januari in Zwolle) introduceert Wessanen Benelux de vernieuwde Tartex. Tartex is al sinds jaren het meest vertrouwde hartige en vegetarische broodbeleg. Na uitgebreid consumentenonderzoek en proeverijen is de gehele lijn Tartex vegetarische paté vernieuwd. Alle recepturen zijn aangepast, de verpakking is gemoderniseerd en worden er 2 nieuwe smaken, Rozemarijn en Bieslook, toegevoegd.



De vernieuwde Tartex is nu zeker het lekkerste hartige, vegetarische broodbeleg voor iedereen. Of je nu volledig vegetarisch eet of af en toe voor minder vlees kiest, Tartex past in elk voedingspatroon. Deze lekkere paté is niet alleen geschikt voor de broodmaaltijden, maar ook zeker lekker op een toastje bij de borrel. Daarnaast is de verpakking gemoderniseerd. De 125 gram zit nu een in modern, hersluitbaar potje.



Tijdens de Bio-beurs is er de gelegenheid om de nieuwe smaken en receptuur zelf te komen proeven en ervaren. Op de Wessanen Benelux stand, nummer 145, kunnen alle bezoekers hun eigen lekkerste broodje maken. Het sales- en marketingteam ontvangt u graag en kan u alles vertellen over de komende introductie.

Voor meer informatie: Rob Persoon, Trade Marketeer HFS, 020 3122134, rob.persoon@wessanen.com.
Publicatiedatum: