Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij JetDrinks: Walden Organic ijsthee en Chai Latte

JetDrinks heeft weer nieuwe drankjes aan het assortiment toegevoegd. Het gaat om biologische ijsthee en biologische Chai Latte van Walden Organic. De bio-ijsthee is beschikbaar in de verfrissende smaken Lemon & Lemongrass en Peach & Jasmine. Het wordt verkocht per doos van 24 flesjes van 250 milliliter. De biologische Chai Latte is verkrijgbaar in de smaak Original Chai Latte. Dit poeder wordt verkocht per blik van 500 gram.



Walden Organic dankt zijn naam aan een beroemd sociaal experiment over het onderdompelen in de natuur. Henry David Thoreau bracht twee jaar door in het midden van het bos en verzamelde zijn ervaringen in het legendarische boek Walden. Een ultieme ode aan de natuur en het pure leven.


JetDrinks

JetDrinks levert eerlijke, lekkere en veelal biologische producten voor de horeca en foodservice. Het bedrijf wil voorop te lopen met innovatieve drankconcepten. Bij JetDrinks zijn ze altijd op zoek naar kwaliteitsproducten die kleur in het drankenlandschap brengen. JetDrinks staat volgende week ook op de Bio-beurs, standnummer B142.

Voor meer informatie: www.jetdrinks.nl
Publicatiedatum: