Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Indiase bio-e-store breidt uit met crowdfunding

Het bedrijf Lumiere Organic Venture uit India, dat zowel online als offline winkels heeft en enkele restaurants, trekt nieuw kapitaal aan via (crowd)funding. Het zijn allemaal vaste klanten, maar het bedrijf is bezig om nog meer geld aan te trekken.Het geld wordt gebruikt voor het kopen van nieuwe landbouwgrond en winkels en betere internet verkoopservice.


Bron: www.lumiere.co.in

"Dankzij de funding heeft Lumiere een tweede winkel kunnen openen, wordt er via de E-store catering verzorgd in meer delen van Bangalore gedurende zes dagen per week, en zit het openen van zeven andere winkels in Bangalore en Cochin in de planning, evenals online leveringen in heel Bangalore", zei Manjunath Panickaparambil, oprichter en directeur van Lumiere.


Bron: www.lumiere.co.in

Het bedrijf, dat in 2002 begon, heeft land over heel India om organisch fruit en groente te telen. Ook runt zij restaurants met verschillende keuken in Bangalore, waar 100% biologisch – en door eigen producenten geteeld – voedsel wordt geserveerd op stalen borden met medicinale voordelen. Er zijn vele natuurlijke elementen aangebracht in de winkels en de producten dragen bij aan een leven, vrij van chemicaliën, van schoonmaken, tot wassen cosmetica en alle boodschappen.

"De biologische business wordt sterk vertrouwd. Er moet niets mis gaan. Andere bedrijven proberen klanten te lokken met voordeeltjes, maar wij van Lumiere willen gewoon kwaliteit leveren en het vertrouwen van de klant verdienen", zei Prakasam.

Bron: e27
Publicatiedatum: