Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Meeropbrengst naar verbetering welzijn"

Biomeerwaardekip met soepkip op Pluimveeplein Bio-beurs

Leveranciersvereniging Biomeerwaardekip presenteert op de Bio-beurs de Biomeerwaarde soepkip. "We zijn bijzonder trots op deze introductie. Met deze biologische soepkip kan men een heerlijk en eerlijk gerecht uit eigen keuken maken. Net als vroeger thuis", zegt Max Vos productontwikkelaar en marketing- & verkoopman van Biomeerwaardekip.



Het gaat om een biologische soepkip van 1000 gram, per stuk verpakt, uit de diepvries. "Op deze manier geven we extra meerwaarde aan de biologische uitgelegde legkippen van de leveranciersvereniging Biomeerwaardekip. Het is zonde dat na een periode van ongeveer 73 weken van lekker scharrelen en eierenleggen niet meer werd gedaan met de meerwaarde van deze bijzondere legkip. De meeropbrengst komt goed te pas bij onder andere de verdere verbetering van het welzijn van de kippen. Hierbij kan gedacht worden aan de leefomgeving, strooisel, voeder et cetera."

De doelstelling van de leveranciersvereniging Biomeerwaardekip in 2010 was verbetering van de afzet van Biomeerwaardekip. Zoek mogelijkheden de leghennen na hun legperiode beter te verwaarden. Met de Biomeerwaarde soepkip in diepvries consumentenverpakking wordt hier weer extra invulling aan gegeven.



Het gaat goed met Biomeerwaardekip, zo geeft Max aan. "Er is een mooi assortiment aan biologische kipproducten ontwikkeld. De verwerking van de uitgelegde legkippen gaat steeds beter. Ook in 2016 zal productontwikkeling veel aandacht krijgen met name gericht op het verder verbeteren van de vierkantsverwaarding."

Geïnteresseerd in de Biomeerwaardekip producten? Bezoek Biomeerwaardekip dan op de Bio-beurs. "U kunt komen proeven in onze stand. We staan op het Pluimveeplein voor Meerwaarde, standnummer G243."

Voor meer informatie:

Max Vos
06 53730861
073 5184504
max@worldwidefoodtrade.nl

www.worldwidefoodtrade.nl
Publicatiedatum: