Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kolibri Logistiek breidt uit

Tholen - Kolibri Logistiek heeft eind december een extra hal van 300 vierkante meter toegevoegd aan de bestaande ruimte. René Gouw geeft aan dat de in Krimpen aan de Lek gevestigde logistieke dienstverlener deze nieuwe hal voornamelijk voor de biologisch producten wil gaan gebruiken. Kolibri Logistiek is sinds oktober 2013 Skal gecertificeerd. "Er staan inmiddels al wat producten opgeslagen in de nieuwe hal en de komende tijd gaan we deze ruimte helemaal naar onze wens inrichten", aldus René.



Hij vertelt dat ook Kolibri Logistiek merkt dat de vraag naar biologische producten blijft groeien. "We zien dat hier steeds meer interesse voor komt. Dit geldt ook voor voedingssupplementen." Een belangrijke bio-klant van Kolibri is onoff spices!, producent van Oosterse kruidenproducten. "Ook doen we zaken met de SuperfoodShop, EkoPura en Enjoy Natural." René schat het bio-aandeel bij Kolibri op 35 tot 40 procent. "Een deel van onze bio-klanten heeft ons zelf benaderd, maar we houden bijvoorbeeld ook het Biojournaal in de gaten, zodat we zelf gericht nieuwe bedrijven kunnen benaderen. En later deze maand zal ik ook een bezoek brengen aan de Bio-beurs."


De opening.

René omschrijft Kolibri als een 'one-stop-shop' voor het hele project. "Bedrijven kunnen bij ons terecht voor de uitvoering van het gehele logistieke proces. We kunnen bijvoorbeeld ook assembleren, verpakken en etiketteren. We bieden maatwerkoplossingen. Producenten of eigenaren van webshops zetten bijvoorbeeld hun voorraad bij ons neer en wij zorgen er vervolgens voor dat de bestellingen aan de klanten geleverd worden. We handelen ook de levering van spullen vanuit het buitenland af, bijvoorbeeld als het gaat om zeevracht."


De nieuwe hal.


René pakt een bestelling met producten van onoff spices! in voor Marqt in Amsterdam.

Voor meer informatie:

René Gouw
Kolibri Logistiek
Tiendweg 45K
2931 LC Krimpen aan de Lek
0180 590072
info@kolibrilogistiek.nl
www.kolibrilogistiek.nl