Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
6800 euro aan kerstcadeaus voor verwende Prince

Britse spendeert maandelijks 340 euro aan bio-voedsel voor hond

De liefde voor haar hond Prince gaat ver. De Britse Emma Buttarazzi verwent haar hond dit jaar met de kerst met een stapel cadeautjes met de waarde van 5000 pond (6800 euro). Daarmee wordt de Chinese gekuifde naakthond ruim boven gemiddeld verwend. Gemiddeld besteden de Britten 28,70 pond (39 euro) aan kerstgeschenken, voor mensen wel te verstaan.



Prince heeft een bijna koninklijk leven bij Emma en haar verloofde James. De twee leggen de hond volledig in de watten. Over de afgelopen jaren besteedde de twee al 20.000 pond (27.000 euro) aan de hond. Prince heeft 200 verschillende outfits, een bed aan het voeteneind van het Emma's bed en twee keer per week krijgt de hond een ontbijt van biologische kippenborstfilet, biologische groenten en scrambled egg. De lunch bestaat uit een fruitsalade met geitenyoghurt met een topping van manuka honing en kokosolie. Ook het diner is uitgebreid met vis of kalkoen, biologische groenten en thee. Maandelijks spendeert Emma 250 pond (340 euro) aan biologisch voedsel voor de hond.

Klik hier om foto's van Prince en de lijst cadeautjes voor Prince te bekijken.

Bron: Mirror
Publicatiedatum: