Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online retailer Ocado werkt samen met Britse bio-boerderij

Eversfield Organic - een finalist bij de WMN business Awards van 2015 – heeft haar bereik uitgebreid met online retailer Ocado. De samenwerking tussen de farm bij Okehampton, Zuidwest-Engeland, en de online retailer Ocado maakt het kopen van biologisch voedsel nog toegankelijker.

De biologische producten van de boerderij kunnen nu zeven dagen per week in het hele land verkocht worden. Mark Bury, directeur van Eversfield Organic zei: "De Eversfield merkwinkel bij Ocado maakt het alleen maar makkelijker voor mensen om kwalitatief goede en gezonde producten te kopen en de overstap te maken naar biologisch eten. Er kan gemakkelijk door de site genavigeerd worden, zodat de klanten efficiënt het hele biologische assortiment van Eversfield kunnen bekijken, van onze vleeswaren, waaronder met honing geroosterde ham tot nieuwe producten, zoals onze stengelgember en gezouten karamel Devon fudge."



Eversfield Organic is een boerderij van ruim 200 hectare aan de rand van Dartmoor (Nationaal Park). De boerderij biedt nu een uitgebreider assortiment van verse biologische producten met behulp Orcado, inclusief vlees, groenteboxen en zuivel.
De door de boerderij speciaal geselecteerde runderrassen en lammeren krijgen alleen gras te eten en kunnen vrij rondlopen op de boerderij.

Eversfield heeft nu het meest uitgebreide vleesassortiment op de Ocado website, inclusief de populaire vleesboxen, zoals de steakbox, die 100% herleidbaar is naar het buiten gefokte en gehouden vee. Klanten kunnen ook de bekroonde ruim gehangen biologische biefstuk, die als een van de gezondste producten werd geprezen in het tijdschrift Women's Health magazine's 50 Best Foods.

Andrew Ayres, inkoop manager bij Ocado zei: "Ocado klanten waren al tevreden met het Eversfield biologische boerderij assortiment. De uitbreiding van de boerderij en de lancering van de internetshop maken het voor klanten nu nog makkelijker om de heerlijke biologische producten rechtstreeks in hun keuken te laten bezorgen, als onderdeel van de wekelijkse boodschappen."

Bron: Western Morning News
Publicatiedatum: