Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
24 nieuwe items

Qnoop introduceert tweede collectie

Na de lancering van het sokkenmerk deze zomer komt Qnoop met een nieuwe collectie. Was de eerste collectie nog 9 items, inmiddels is het merk doorgegroeid naar 24 frisse nieuwe items om uit te kiezen. Allemaal met de knoop aan de ene sok en het loopje aan de andere, om ze bij elkaar te 'qnopen'. Geen missing socks meer. Blijft handig. De sokken zijn gemaakt van biologisch katoen. Klik hier voor een artikel over Qnoop dat in oktober 2015 in Biojournaal gepubliceerd is.



De kleuren van de nieuwe collectie zijn warm en winters en afgestemd op de trend kleuren, zoals Marsala rood en Oker geel. Afgewisseld met een heldere blauwe kleur geeft dat een fris collectie beeld.



Om kiezen eenvoudiger te maken heeft Qnoop nu ook cadeau- en multi-packs geïntroduceerd. Zo zijn er nu ook cadeautjes met 2 paar voor 25 euro. En voor diegene die door de weeks graag zwarte sokken draagt is er een all black 5-pack voor 45 euro. Perfect dus als cadeautje voor de komende kerst, niet in de laatste plaats omdat Qnoop-sokken altijd mooi verpakt worden in een kartonnen doosje (gemaakt van recycled karton). Je kan de sokken online bestellen bij Qnoop. De hele maand december is de verzending voor rekening van Qnoop. Daarnaast is er inmiddels ook in bijna elke stad wel een winkel die Qnoop verkoopt.



Voor meer informatie: dirk.vis@qnoop.com, www.qnoop.com
Publicatiedatum: