Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canada Organic Trade Association zoekt nieuwe directeur

Uitvoerend directeur Matthew Holmes van de Canada Organic Trade Association (COTA) heeft zijn vertrek aangekondigd. Dit na een decennium werkzaam te zijn geweest in de biologische sector en bijna 9 jaar voor de COTA. Hij zal eind januari 2016 vertrekken. COTA is op dit moment nog opzoek naar een opvolger, hiervoor is een speciale commissie in het leven geroepen.

Dag Falck, COTA's 'Board President': "We vinden het natuurlijk erg jammer dat Matt stopt als directeur, maar we zijn hem zeer dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan. Hij krijgt onze anonieme steun nu hij nieuwe kansen aan wil grijpen."



Holmes zal nog tot en met maart een adviserende rol hebben, met het oog op ondersteuning en begeleiding van de nieuwe directeur die zijn plaats zal in nemen. Falck: "COTA is sterk en goed voorbereid op deze overgang. Onze prioriteit blijft het ondersteunen van onze leden."

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: