Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nu bij SoloBioMooi:

Exclusieve natuurlijke verzorgingsproducten van ZoiY

Webwinkel SoloBioMooi breidt haar assortiment uit met de luxe, natuurlijke verzorgingsproducten van ZoiY. Pure huidverzorging op basis van kruiden, die met liefde voor mens en natuur zijn ontwikkeld. De producten van ZoiY staan voor leven, plezier en liefde voor de natuur. Een filosofie die perfect past bij die van SoloBioMooi. De producten van ZoiY zijn puur, voor 98% van natuurlijke oorsprong en rijk aan verzorgende ingrediënten en antioxidanten. Bovendien zijn ze geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een gevoelige huid.



Verzorgingsproducten op basis van planten- en kruidenextracten

Lupine wordt al sinds duizenden jaren in cosmetica verwerkt vanwege de voedende en verzorgende eigenschappen. Recent onderzoek heeft opnieuw de belangstelling voor lupine aangewakkerd, waarna ZoiY een compleet nieuwe generatie anti-ageing producten heeft ontwikkeld. Hierbij werd wetenschappelijk onderzoek gecombineerd met traditionele kruidenkennis. Lupine extract stimuleert de aanmaak van vetzuren en eiwitten in de huid. Hierdoor ziet de huid er gezond en stralend uit. Daarnaast is lupine rijk aan antioxidanten, die huidveroudering tegen gaan. ZoiY gebruikt in haar producten geen minerale oliën, soja en palm(pit)oliën, siliconen, PEG, parabenen, ethanolamines, propyleen glycol en MIT. De producten zijn dermatologisch getest en als 'zeer goed' beoordeeld, waardoor ze zelfs geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.



24 uur per dag mooi en verzorgd

De productlijn van ZoiY bestaat uit vier producten, waaronder een natuurlijke dag- en nachtcrème met onder meer lupine extract, abrikozenpitolie, amandelolie en olijfolie. Samen zorgen ze ervoor dat de huid de gehele dag en nacht gevoed en beschermd wordt. De opwekkende dagcrème (28,95 euro) versterkt niet alleen de natuurlijke huidbarrière, het verbetert tevens de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stralende gloed. De regenererende nachtcrème (29,95 euro) zorgt voor een optimaal huidherstel gedurende de nacht. 's Ochtends ziet de huid er weer glad, fris en ontspannen uit, klaar voor een nieuwe dag.

Naast een dag- en nachtcrème bestaat de ZoiY productlijn uit een natuurlijke cleansing lotion (18,95 euro) en een handcrème (9,95 euro).

Over SoloBioMooi

De filosofie van webwinkel SoloBioMooi is in één woord te vatten: 'vermooier'. Vermooier jezelf, maar ook de wereld. De producten die SoloBioMooi verkoopt zijn dus goed voor jou én de natuur. Het aanbod bestaat uit uitsluitend biologische, ecologische en natuurlijke verzorgingsproducten. De webwinkel heeft unieke leveringsvoorwaarden en hanteert een niet goed, geld terug garantie op alle cosmetica. Ook als het potje of de tube al is geopend.

Voor meer informatie: www.solobiomooi.nl
Publicatiedatum: