Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Green introduceert Tropical Cereals

Royal Green introduceert drie nieuwe cereals. Het gaat om de Super Mix Muesli, de Coconut Raisin Granola en de Power Fruit Crunch. Alle cereals zijn biologisch gecertificeerd.

Royal Green Super Mix Muesli

'Start your engine!' In de ochtend is het tijd om een goede basis te leggen voor de dag. Royal Green Super Mix Muesli bevat minstens 40% noten, zuidvruchten en powerfruit, waaronder tropische kokos, heerlijke sultanarozijnen, pompoenpitten, abrikozen, moerbeien, pecannoten, walnoten, incabessen en gojibessen.



Royal Green Coconut Raisin Granola

'Goodmorning sunshines!' De speciale combinatie van granen, kokos en rozijnen maken deze biologische granola tot een tropische verrassing. Deze krokante granola is voor 10% gevuld met kokoschips, niet alleen super lekker, maar ook nog eens enorm gezond. Kokoschips zit namelijk boordevol met aminozuren, mineralen, vitaminen en vezels. De vezelrijke kokoschips brengen de darmen op gang en stimuleren een gezonde spijsvertering.

Royal Green Power Fruit Crunch

'Hier krijg je powerrrr van!' Royal Green Power Fruit Crunch is knapperig en zit vol noten en fruit. Om ervoor de zorgen dat zowel de smaak als vitale voedingsstoffen voor 100% bewaard blijven, vriesdrogen ze de gecertificeerd biologische mango, aardbeien, bramen, frambozen, bosbessen en passievruchten. Royal Green voegt hier ook nog gecertificeerd biologische kokos, hazelnootstukjes & amandelen aan toe.

Garanties:
  • 100% gecertificeerd biologisch
  • Duurzaam verbouwd
  • Rijk gevuld & een ware smaaksensatie

Verkrijgbaar bij: De Tuinen, Ekoplaza, Gezond&Wel, Vitaminstore, Natuurwinkel, de betere drogist en reformwinkel.

Voor meer informatie: marieke.jongens@frenchtop.com en www.royal-green.eu
Publicatiedatum: