Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Primeur in het glutenvrije versschap

YAM en Ralph Moorman ontwikkelen glutenvrij desembrood

YAM glutenvrij komt met een primeur in het glutenvrije versschap. In week 48 wordt het eerste verse glutenvrije desembrood gelanceerd: YAM desem. Wat dit brood bijzonder maakt is dat het biologisch is en geen toegevoegde suiker bevat. Daarnaast is het ook sojavrij, lactosevrij, koemelkvrij en eivrij. Door de lange bereidingstijd van ruim 48 uur krijgt dit desembrood zijn kenmerkende smaak en aroma. Hierdoor kunnen consumenten die glutenvrij willen eten nu kiezen voor een brood vol van smaak, met een echte fijne broodstructuur en passend binnen een bewust eetpatroon.



YAM desem is ontwikkeld in samenwerking met levensmiddelentechnoloog en gezondheidscoach Ralph Moorman. Bovendien past het product binnen de levensstijl van Vullen of Voeden, een wegwijzer voor gezond en bewust eten. YAM desem heeft een gewicht van 700 gram en is exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten voor 4,25 euro. Naast deze nieuwe variant is YAM er ook in de soorten Bruin, Licht meerzaden, Donker meerzaden, Rozijn en Bolletjes.

Voor meer informatie: www.yamglutenvrij.nl
Publicatiedatum: