Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Onder de indruk van enorme hoeveelheid kassen in Almeria"

Nautilus Organic op studiereis naar Spanje

Leden en medewerkers van de biologische telerscoöperatie Nautilus Organic zijn afgelopen week op studiereis geweest naar de regio's Murcia, Almeria en Granada in Spanje. Tijdens de studiereis is een reeks aan Spaanse biologische bedrijven bezocht. Nautilus Organic is een coöperatie met een zeer breed ledenpalet. Om die reden zijn in Spanje zowel akkerbouwbedrijven, als volle grond-, glas-, en fruittelers bezocht. Daarnaast ook enkele grotere en kleinere Spaanse telerscoöperaties.



Doel van de bezoeken was met name het uitwisselen van kennis en informatie. "Hoewel we wisten dat vooral de glastuinbouw rondom Almeria van grote omvang is, zijn we onder de indruk van de enorme hoeveelheid kassen in die regio. Waaronder ook een stevig groeiend aantal biologische telers", vertelt Hein Wolff, directeur van Nautilus Organic.



Hein: "De animo voor deelname aan de reis was groot. We zijn uiteindelijk met 19 personen afgereisd naar Zuid-Spanje, waarmee alle productgroepen van Nautilus Organic goed vertegenwoordigd waren. Goed om elkaar als leden en medewerkers van het kantoor ook op deze intensieve manier verder te leren kennen. Omdat het voor velen van ons relatief onbekend gebied was, was het bijzonder prettig dat we tijdens de reis door verschillende medewerkers van Rijk Zwaan, waaronder Heleen Bos, specialist voor het segment Organics, zeer prettig en professioneel begeleid zijn."



Voor meer informatie: www.nautilusorganic.nl
Publicatiedatum: