Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Hondspol blijft bestaan na succesvolle crowdfunding

De crowdfunding voor het vee, machines en voorraden van boerderij De Hondspol in Driebergen-Rijsenburg is succesvol afgerond. Dit meldt De Hondspol op de eigen website. Er is nu al 250.000 euro binnengekomen. Dat is 100% van het te halen bedrag. De ondernemers geven aan zich enorm gesteund te voelen door dit resultaat en ook door de grote opkomst tijdens de informatie-bijeenkomst.

Marcel, Hanneke, Ruud, Linda, Huig en Margot van De Hondspol bedanken in de laatste nieuwsbrief iedereen voor de steun.

Beste vrienden van de Hondspol,

Het is ongelofelijk dat we binnen 2 ½ week 250.000 euro hebben ontvangen. Hartverwarmend! We zijn heel dankbaar voor de steun die we in de afgelopen weken, zowel mentaal als financieel hebben gekregen. We mogen oprecht zeggen dat de Hondspol een stuk erfgoed is en recht heeft gekregen op bestaan.



Met de opbrengst van de crowfunding kunnen we het vee, de machines, de voorraden en de inventaris overnemen. Zodra er meer nieuws is laten we u dat weten. De crowdfunding voor de roerende goederen kan dankzij u nu beëindigen.

Iedereen die ons een lening of een lening met abonnement heeft verstrekt, ontvangt in de maand november een leenovereenkomst.

Nogmaals hartelijk dank voor uw geweldige steun.

Groet,

Marcel, Hanneke, Ruud, Linda, Huig en Margot

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: