Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Wellbeing lijn van Tisserand Aromatherapy

Tisserand Aromatherapy introduceert de vernieuwde Wellbeing lijn. Deze productlijn biedt de moderne consument innovatieve en gemakkelijk toepasbare oplossingen om op geheel natuurlijke wijze thuis, op het werk en onderweg alledaagse problemen aan te pakken en zo het welzijn te bevorderen. Bestaande producten hebben een restyling ondergaan om de herkenbaarheid voor de consument te vergroten en de lijn is aangevuld met enkele nieuwe producten.



Door de restyling kan de consument nu direct zien voor welk doel de producten zijn in te zetten en welke producten uit de lijn qua geur en toepassing op elkaar aansluiten. Er is keus uit badoliën, lichaams/massageoliën, verdampingsoliën en roller balls. De producten bevatten werkzame combinaties van etherische oliën en diverse huidverzorgende oliën als jojoba-, moringa- en sesamolie. Naast de heerlijke geur, zijn de producten heilzaam voor lichaam en geest en bieden zo een algeheel gevoel van welzijn.



Of het nu gaat om ontstressen, ontspannen, detoxen, bevorderen van een gezonde nachtrust, gespannen spieren tot rust brengen, spierpijn aanpakken, hoofdpijn verlichten of de behoefte aan een extra energieboost; voor al deze toepassingen biedt de wellbeing lijn een bijpassend product. De namen spreken voor zich: 'Detox', 'De-stress', 'Sweet Dreams', 'Muscle Ease', 'Energy', 'Head Clear', 'Lavender'. "De bestaande producten hebben al veel trouwe gebruikers en met het nieuwe uiterlijk en de uitbreiding met enkele nieuwe producten hopen wij nog meer in te spelen op wat de consument zoekt. Onlangs kwam uit een onderzoek naar voren dat bijna 1 op de 3 Nederlanders in het afgelopen jaar slaapproblemen heeft gehad (bron www.GfK.com/nl). De producten uit de Sweet Dreams categorie, bestaande uit een roller ball, verdampingsolie en nu ook een badolie en lichaamsolie, sluiten dus duidelijk aan bij een behoefte", aldus Hans Pijnacker directeur van First T&B, de exclusieve distributeur voor Tisserand in de Benelux.



Hans geeft aan dat Tisserand's wellbeing lijn 100% natuurlijke, hoge kwaliteit etherische oliën bevat. "Dit kunnen biologische, wild crafted of ethically harvested oliën zijn. De producten bevatten dus altijd natuurlijke geurstoffen, nooit synthetische geurstoffen. De verdampingsoliën bestaan volledig uit etherische oliën. Daarnaast bevatten bijvoorbeeld de roller balls uit de wellbeing lijn circa 90% biologische jojobaolie als basis en in de lichaams/massageoliën zit ruim 80% biologische sesamolie. Alle biologische oliën van Tisserand, zowel de etherische oliën als de plantaardige basisoliën, zijn gecertificeerd door de Soil Association met bijbehorende jaarlijkse audits."

Voor meer informatie: info@tisserandbenelux.eu, www.tisserandbenelux.eu
Publicatiedatum: