Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weg met de losse papieren, houd je HACCP digitaal op orde

Het systeem Hygiënecode Online speelt in op de trends in handling, bereiding en kwaliteitsbeheer in de voedingsmiddelensector. Hygiënecode online is een totaal systeem. Hygiënecode Online biedt ook de ideale oplossing voor het registreren, bijhouden en handhaven van de hygiëneregels in het bedrijf, zonder papieren rompslomp. Zelden tevoren was dit aandachtsveld zo actueel. Daarmee draagt het bij aan continuïteit en duurzaamheid in de foodsector. Het systeem is speciaal ontwikkeld in de praktijk en vóór de praktijk van bedrijven. Met Hygiënecode online achter de hand kan de food professional zich volledig concentreren op het bereiden en verkopen van verse producten. Ondertussen houdt hij moeiteloos alle verplichte verslagen op orde.

Hygiënecode-online bevat het volgende:
  • Je complete HACCP,
  • urenregistratie,
  • allergenen,
  • voorraadbeheer,
  • recepten,
  • ongedierte bestrijding,
  • RI&E,
  • hygiëne inspectie.



Hygiënecode Online werkt net zo makkelijk op de computer als op de laptop, tablet of smartphone. De website toont een kennismakingsdemo van het systeem.

Nieuw in het systeem in het digitaal bijhouden van al je temperatuur metingen, Automatisch registreren van de temperaturen, beweging en luchtvochtigheid in de koelingen en/of diepvriezers. Dit alles duidelijk opgeslagen in duidelijke overzichten en tabellen. Wanneer er sprake is van een calamiteit, wordt u hiervan direct op de hoogte gebracht via sms of email.

Voor meer informatie: 06 82937343, info@hygienecodeonline.nl, www.hygienecodeonline.nl
Publicatiedatum: