Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yaviva introduceert Color Fixation lijn van Surya Brasil

Surya Brasil, het merk achter de natuurlijke haarverf die tevens verzorgend én herstellend werkt, komt nu met een unieke Color Fixation lijn. Een productlijn met haarverzorgingsproducten speciaal voor gekleurd haar. In Nederland zijn deze producten exclusief verkrijgbaar bij eco cosmetica groothandel Yaviva.

De nieuwe Color Fixation lijn van Surya Brasil bestaat uit een shampoo, conditioner, leave-in conditioner en een voedend haarmasker. Ze geven gekleurd haar de optimale verzorging, voeding en bescherming. Droog, pluizig en dof haar zijn hiermee verleden tijd. Gezonde, zachte en glanzende lokken zijn de nieuwe standaard.



Oppepper voor gekleurd haar

Gekleurd haar kan vaak wel wat extra verzorging gebruiken, zeker als het regelmatig wordt blootgesteld aan wind, zon, vervuiling of chloorwater. Gebruik van de juiste haarverzorgingsproducten zorgt ervoor dat de mooie kleur behouden blijft en dat deze niet vervaagt. De herstellende shampoo en conditioner zorgen ervoor dat het haar na het kleuren weer in goede conditie wordt gebracht. Perfect voor de dagelijkse verzorging. Voor haar dat wel een extra oppepper kan gebruiken is er een plantaardig haarmasker verkrijgbaar, dat het haar een enorme boost geeft. Het resultaat is zacht, glanzend en gezond uitziend haar.



De producten uit de nieuwe Color Fixation lijn van Surya Brasil zijn natuurlijk, vegan en dierproefvrij. Niet alleen goed voor het haar dus, maar ook voor het milieu.

Natuurlijke haarkleuring

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom ontwikkelde Surya Brasil eerder al een natuurlijke haarverf die het haar niet beschadigt, maar juist voedt en herstelt. In 2010 werd deze haarverf bekroond met de ‘Best of Natural Beauty’ award en wordt wereldwijd door consumenten en professionals beschouwd als dé oplossing op het gebied van natuurlijke haarkleuring. De natuurlijke haarverf is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren en is ook te gebruiken op haar dat eerder chemisch behandeld is.

De natuurlijke haarverf en de producten uit de nieuwe Color Fixation lijn zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi.



Over Yaviva

Met een groot assortiment eco verzorgingsproducten en cosmetica is Yaviva de partner voor vele bedrijven. Yaviva is distributeur van merken als Surya Brasil, Tasty Skincare, Santaverde, Lavera, NVEY ECO en Benecos. Van budgetmerken tot high end producten, de portefeuille is omvangrijk en veelzijdig. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkopen van de producten van Surya Brasil en/of andere merken kunnen vrijblijvend contact opnemen.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl
Publicatiedatum: