Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Noble House redt Pineo-water van ondergang

De Belgische ondernemers Bart Maes en Chantal Voets, verdelers van Pineo via Noble House en oprichters van Amanprana, hebben het Spaanse bronwatermerk Pineo van de ondergang gered. Het water, dat bekend staat als één van de heilzaamste bronwaters te wereld, dreigde niet langer in de schappen van de biologische winkels te staan. Bart en Chantal wilden het water niet verloren laten gaan. Ze geloven nog steeds in de waarden waarvoor ze het merk 8 jaar geleden hebben gekozen.



De bron ligt op 1100 meter hoogte in de ongerepte natuur van de Spaanse Pyreneeën. De bron is zelf ontspringend en hoewel de bron al in 852 ontdekt is, is het water nog net zo puur als toen. Sinds 1986 is Pineo erkend als natuurlijk mineraalwater met een laag mineraalgehalte.



Het water wordt uitsluitend in glazen flessen geleverd. De herkenbare blauwe flessen met Pineo-water zijn weer in de schappen te vinden.

Voor meer informatie: www.noble-house.tk
Publicatiedatum: