Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij Love Arganolie: Tasty Skincare en biologische arganzepen

Voor veel vrouwen is arganolie hét nummer 1 beautyproduct. Deze fijne olie is namelijk multi-inzetbaar. Gebruik het in het haar voor een prachtige glans, als serum op het gezicht of als kuur voor beschadigde nagels. Naast pure arganolie heeft Love Arganolie nu ook de biologische oliën van Tasty Skincare en Marseillezepen met arganolie in het assortiment.

Arganolie is rijk aan onverzadigde vetzuren, vitaminen en antioxidanten. Deze voeden en kalmeren de huid, verminderen tekenen van huidveroudering, temmen pluizig haar en stimuleren de celvernieuwing. Het resultaat is een gezonde, gladde en stralende huid, glanzend haar en sterke nagels.



Arganolie + extra's

Eén van de nieuwe merken in het assortiment van Love Arganolie is Tasty Skincare. Dit Nederlandse merk gebruikt uitsluitend ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen en 100% biologisch zijn. Pure, natuurlijke kracht. De productlijn bestaat uit 5 verschillende oliën voor het gezicht en een serum voor de ogen en lippen. De basis van de producten is arganolie en daarnaast zijn er diverse huidverbeterende ingrediënten toegevoegd, waaronder granaatappelpitolie, jojoba-olie, rozenbottelolie en cactusvijgolie. Stuk voor stuk krachtige ingrediënten die de huid mooier maken.



Marseillezepen

De biologische Marseillezepen zijn gemaakt van planten en verrijkt met pure arganolie. Hierdoor droogt de zeep de huid niet uit, maar houdt haar juist soepel en zacht. Een eigenschap die de meeste andere zepen niet hebben. Ook de geur- en kleurstoffen in de zepen zijn natuurlijk, waardoor ze heerlijk ruiken en er mooi uit zien. Een aanvulling op elke wastafel of badrand. De zepen zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en kleuren.



Over Love Arganolie

Love Arganolie is de webwinkel van Astrid van Kollenburg. Op www.lovearganolie.nl is een compleet aanbod aan verzorgingsproducten op basis van arganolie te vinden. Van pure, biologische arganolie tot gezichtscrèmes, shampoo, bodylotion en heerlijk geurende Marseillezepen met arganolie. Klanten sparen bij elke aankoop punten, die bij een volgende bestelling direct ingewisseld kunnen worden voor korting.

Voor meer informatie: www.lovearganolie.nl
Publicatiedatum: