Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-cosmetica NVEY ECO nu verkrijgbaar bij Heavenly Pure

Biologisch is meer dan een modewoord, het is een lifestyle die steeds populairder wordt. NVEY ECO speelt daar handig op in met een lijn make-up producten die 100% natuurlijk en biologisch zijn.

Vrouwen dragen graag make-up. Het geeft zelfvertrouwen en kracht en maakt nóg mooier dan de werkelijkheid al is. Dat geldt zeker voor biologische cosmetica. Deze is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu en de samenleving.



Hoogwaardige producten met sprekende kleuren

NVEY ECO biedt een complete collectie cosmetica, bestaande uit primers, BB crèmes, vloeibare – en compact foundations, compact powders, concealers, blushers, mascara’s, eyeliners, oogschaduws, lipsticks en lipgloss. Daarnaast zijn er een aantal handige make-up kwasten waarmee elke vrouw haar make-up nauwkeurig kan aanbrengen. De cosmetica is verkrijgbaar in diverse kleuren en tinten, zodat er altijd een kleur is die perfect bij de huid past. Opmaken wordt een feestje met deze lang-houdende make-up in prachtige kleuren.



Groen en duurzaam is sexy

De make-up van NVEY ECO bewijst dat groen en duurzaam ook sexy kan zijn. Prachtige, sprekende kleuren zetten de toon en laten elke vrouw stralen. De cosmetica is van superieure kwaliteit en bevat uitsluitend ingrediënten die veilig, zacht en verzorgend zijn voor de huid. Geen toevoeging van chemische ingrediënten, zoals parabenen, SLS en synthetische kleur- en geurstoffen. Wat er wel in zit zijn natuurlijke ingrediënten en plantaardige oliën zoals ricinusolie, saffloer- en jojobaolie. Ingrediënten die de huid écht mooier maken. De cosmetica is door NATRUE, een vooraanstaande organisatie op het gebied van cosmetica certificering, gecertificeerd als biologisch. Daar komt bij dat de cosmetica niet getest wordt op dieren, maar op vrijwilligers onder werknemers en de baas.

Over Heavenly Pure

De volledige productlijn van NVEY ECO is verkrijgbaar bij Heavenly Pure. Deze Nederlandse e-boetiek verkoopt uitsluitend biologische en natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten en cosmetica.

Voor meer informatie: www.heavenlypure.com
Publicatiedatum: