Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Verima biologisch vers granaatappelsap 1 liter

Het Belgische bedrijf Verima Business introduceert biologisch vers granaatappelsap. Het sap is verkrijgbaar in een fles van 1 liter. "We zijn op zoek naar groothandels, verdelers of partners voor Nederland. Daarom gaan we ook deelnemen aan de Bio-beurs in Zwolle in januari 2016", vertelt Rik Vermeersch van Verima.



Granaatappels worden al eeuwenlang gekweekt rond de Middellandse zee. Het sap van de granaatappel is zoetzuur. Rik: "Huidig wetenschappelijk onderzoek bevestigt wat door vele beschavingen uit het verleden werd aangenomen: granaatappels zijn vruchten die super gezonde voedingstoffen bevatten. Die kunnen wij heel goed gebruiken om ons immuunsysteem te versterken. Het sap van de granaatappel bevat kalium, foliumzuur, ijzer en de vitamines A,B en C en hoge concentraties polyfenolen. Hierdoor heeft het sap een antioxidante werking. Het antioxidanten gehalte zou wel drie keer hoger zijn dan bij rode wijn, druivensap en groene thee. Granaatappelsap zou de hoeveelheid vetzuren in ons bloed helpen verlagen, de symptomen van de menopauze verlichten bij vrouwen, tandplak helpen voorkomen, als remmer fungeren op enzymen,werken als een natuurlijke bloedverdunner en dergelijke."

Voor meer informatie:

Verima Business bvba
Bokstraat 2a
B-9870 Zulte-Machelen (Belgiƫ)
0032 485274611
rik@verima.be
www.versgranaatappelsap.be
Publicatiedatum: