Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Watermolen en Bommels Boerke breiden assortiment uit

Rundvleessalade eerste stap in koelvers

De Watermolen en Bommelse Boerke breiden het assortiment de komende perioden uit met nieuwe koelvers producten. Eerder deze week werd een biologische rundvleessalade aan het assortiment toegevoegd. Salades, vullingen op zuivelbasis en basissoepen staan nog op de planning.



De salade is biologisch en glutenvrij en wordt geleverd in een pot van 1 kilo. "De basis van deze salade is een mooie kruimige aardappel in combinatie met een mayonaise die door toevoeging van bijvoorbeeld kruiden een zachte toch volle smaak toevoegt", aldus Erwin van Beest. De salade bevat elf procent rundvlees, aangevuld met wortel, augurk en ui. "Door een bijzondere bereidingswijze heeft deze rundvleessalade BIO een houdbaarheid van minimaal vier weken bij maximaal zes graden. Omdat deze salade biologisch en glutenvrij is betekent dit dus: geen conserveermiddelen, geen smaakversterkers, geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, geen residu bestrijdingsmiddelen: puur natuur", vertelt Erwin enthousiast.

meer informatie: www.biomaaltijdsauzen.nl
Publicatiedatum: